Какво са копирайтинг (copywriting) услугите?

Копирайтингът е една от съвременните услуги по създаване на съдържание, която все по-често се обвързва с виртуалното пространство. Тя представлява качествено написване на тект/текстове, предназначени за публикуване в интернет сайтове, но също и създаването на такива с цел PR, печатна, радио или телевизионна реклама. Тематиката на тектовете може да бъде разнообразна, като обикновено е свързана с предназначението на статиите.

"Копирайтинг" обаче съвсем не е нова дума. Отделен е въпросът, че тепърва започва да се популяризира сред обществото. През годините с понятието са се обозначавали различни дейности. Например през периода, познат като разцвет на рекламните агенции, за копирайтинг услуга се е смятал творческият процес по откриване на някаква идея и създаване на рекламен текст за нея. Това донякъде се доближава до същността на копирайтинг услугите днес, но не съвсем.

В съвремието, под копирайтинг (copywriting) услуги, които предоставяме от copywriting.bg, разбирайте чисто и просто "писане", създаване на висококачествени, грамотно написани текстове с цел реклама, популяризиране на марка, продукт, услуга и т.н.

Невъзможно е един сайт да привлече аудитория без в него да има качествено съдържание. Това означава, че ще изпитате затруднение при създаването на текстовете сами, ако нямате познание в областта на копирайтинга и най-добрият вариант е да се доверите на професионалисти като нас.

Копирайтингът накратко представлява уместно подреждане на думите, създаването на един смислен и уникален текст, обвързан с конкретна тематика, който да подпомогне развитието на сайта, публичната кампания, с която сте се заели или просто да привлече повече клиенти към вашия бизнес. За копирайтинг услугите в copywriting.bg отговарят т.нар. копирайтъри. Колкото и лесна да звучи идеята за създаването текст обаче - за неговото грамотно, смислово, качествено написване се изискват опит, авторски заложби и отлични писателски умения. А тъй като ние разполагаме с тях - можете да ни се доверите за популяризирането на вашата дейност.