Каква е разликата между копирайтинг и SEO копирайтинг?

Значението на думата "копирайтинг" се е изменяло през годините, достигайки до днес, където с "копирайтинг" се наименова всякакъв вид дейност, свързана със създаването на рекламен текст. Текстовете, които са плод на копирайтърските услуги, са подходящи за запълване съдържанието на сайт, публикуването им в интернет или в някакъв друг вид медия, с цел PR, печатна, радио или телевизионна реклама. Текстовете, създадени от копирайтърите ни, са грамотно написани и се отличават с качество и оригиналност.

Те представят/рекламират даден продукт, услуга, сайт или фирма в най-добрата възможна светлина, така че да заинтригуват читателите. Накратко - копирайтинг услугите биват услуги, специализирани в създаването на уникални по съдържание текстове, които се използват като реклама с информативна стойност и ви носят повече клиенти, а също и по-високи приходи от дейността.

SEO копирайтинг услугите за разлика от стандартните, за които говорихме до сега, изискват по-задълбочени познания в SEO оптимизацията и опит в писането на текстове от страна на копирайтърите. Именно поради това, ние от Copywriting.bg разполагаме с опитни копирайтъри, запознати със спецификите при създаването на подобен вид текстове и статии. SEO текстовете, които предоставяме на клиентите си в готов вариант, са предназначени изцяло за онлайн публикуване в уеб сайтове.

В такъв тип текстове обикновено присъстват и линкове (връзки) към уеб сайта на клиента, тоест, често целта на SEO копирайтинга е линк билдинг (изграждане на връзки към сайта). С тяхна помощ не само се промотира даден продукт, услуга или дейност, а също се подобрява и класирането на сайта, към който сочат линковете от всеки текст.

SEO копирайтинга, като цяло, се отличава с текстове и статии, имащи по-специфична структура, което им позволява да се класират добре в търсачки като Google, след публикуване. Така те достигат до колкото се може повече хора, а това предизвиква ръст и в посещенията на сайта ви. Възползвайки се от нашите SEO копирайтинг услуги ще получите по-добро класиране на сайта си, повече посещения и съответно по-голям брой потенциални клиенти и продажби. При необходимост от копирайтинг или SEO копирайтинг услуги свържете се с нас по всяко време.